Дизайн приміщення Поради Містян

Як розраховується ціна на демонтаж бетону?

Замовляючи демонтаж бетону, ціна на такий вид будівельних робіт може залежати від декількох факторів. Насамперед потрібно розуміти, що такий демонтаж бетону може проводитись як повний, так і частковий. До часткового демонтажу бетону варто віднести видалення будівельних дефектів, зняття окремої частини бетонної стяжки або різання окремого сегмента фундаменту з метою подальшої реконструкції.

Додатково потрібно розуміти, що ціна демонтажу бетону формується на підставі обладнання, що використовується. Як правило, для демонтажних робіт на бетонних конструкціях співробітники профільної компанії використовують інструменти з алмазним напиленням. За рахунок застосування такого обладнання при проведенні будівельно-демонтажних робіт у приміщенні не утворюється високе шумове тло і відсутня ймовірність появи сухого будівельного пилу. Ця особливість дає можливість виконувати демонтаж бетону навіть за умов житлових приміщень без заподіяння шкоди майну.

Вибираючи демонтаж бетону ціна на такі послуги також залежить від кількох індивідуальних особливостей об’єкту:

● Об’єм;
● Умови проведення робіт;
● Доступ до інженерно-комунікаційних систем, міцність самої конструкції.

Замовляючи демонтаж бетону ціна такого роду робіт не стане неприємною несподіванкою для клієнта, оскільки до підписання договору, співробітники компанії в обов’язковому порядку проводять огляд та аналіз об’єкта, складають детальний план виконання робіт та підбирають відповідний інструмент, після чого складають кошторис.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top