Міські Новини

Благодійний Фонд Компанії Ескулаб Допомагає військовим на фронті – співзасновник Сергій Дядюшко

Сергій Дядюшко та благодійний фонд

Лабораторія Ескулаб добре знайома мешканцям Західної України. Хоча проведення діагностичних досліджень мало кому приносить задоволення, та є обов’язковим для піклування про своє здоров’я. Тому й довіряють його  кращим, а лабораторія Ескулаб уже не один рік вважається однією з провідних в Україні.

З початком повномасштабного російського вторгнення компанія Ескулаб підтримувала різні соціальні проєкти, а згодом втілила в реальність свою давню мрію та заснувала благодійний фонд. 

Сергій Дядюшко директор Ескулаб
Сергій Дядюшко

Співзасновник компанії Ескулаб Сергій Дядюшко розповів, як саме виникла ідея заснування фонду. Насправді, це ідея його дружини, котра практично одразу прийняла рішення залишитись в Україні та допомагати армії. Приготування сухпайків для військових стало основною діяльністю новоствореного фонду з перших днів війни, адже наявність якісної їжі для військових така ж важлива, як і наявність зброї. Для допомоги об’єднались небайдужі. У квітні 2022 року був створений благодійний фонд на базі лабораторії Ескулаб, робота якого вийшла на промисловий масштаб.

В тиждень фонд співзасновником якого є Сергій Дядюшко, надає близько 4 тон допомоги. А день роботи фонду забезпечує харчуванням 2 тисячі військових.

Серед асортименту страв – «Файний борщик» та «Файна зупка», які волонтери готують за особливими рецептами. До того ж «Файна зупка» представлена в чотирьох видах: гречана, овочева, горохова та рисова. Один такий пакетик має 700 грам та розрахований на 10 порцій по 500 мл. Окрім цього, фонд також виготовляє «Файний сніданок» та енергетичні батончики. 

Основна мета фонду – допомога військовим, що знаходяться у найгарячіших точках країни та людям, що постраждали внаслідок війни. Фонд працює за трьома основними напрямками: окрім приготування сухпайків для наших військовослужбовців, Ескулаб також передає ліки та військову амуніцію на передову. 

Соціальні ініціативи підтримує і медична лабораторія Ескулаб. Щомісяця лабораторія обирає важливий аналіз, який безкоштовно може здати кожен бажаючий, щоб піклуватись про своє здоров’я вчасно, навіть у такий непростий час. 

За словами Сергія Дядюшко, після закінчення війни фонд буде працювати й надалі. Однак наразі мета у всіх одна – робити все можливе, щоб якнайшвидше допомогти державі справитись з російською навалою. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top