Подорожі з дітьми Поради Містян Туристичні походи Унікальні Місця Цікаві Заходи

Особливості маршруту під час каякінгу в Бельгії

каякінг туристів (Реті)

Щоб поплавати на каяку, не обов’язково шукати далекі локації, достатньо просто відправитися у Фландрію – один з регіонів Бельгії, адже тут є безліч офіційних маршрутів для веслування. У прекрасний сонячний літній день заняття каякінгом (Реті) (kajakken retie) є дивовижним та вельми цікавим.

катання на байдарках двох молодих жінокКожен гість Фландрії має можливість відкрити для себе прекрасні краєвиди місцевості з води та орендувати каяк (kajak verhuur), скориставшись послугами місцевих компаній, таких як Kano.be. В цьому регіоні таких організацій й справді доволі багато і кожна з них пропонує дуже зручні умови для бронювання байдарок на конкретну дату. В інтернеті можна знайти купу позитивних відгуків стосовно того, як організовано прокат каяків (kajak huren) на півночі Бельгії.

У Фландрії є різні веслувальні маршрути, але найбільш популярним з них є подорож від Гроббендонку до Реті, чи навпаки. Цьому сприяє приємний та спокійний потік річку Кляйне Нете (kleine nete), що протікає крізь ці містечка та не тільки їх.

зупинка туристів, які подорожують на каяках у БельгіїПротягом цього мальовничого маршруту катання на байдарках людям часто трапляються посадкові майданчики з інформаційними щитами. По ним можна буде легко зорієнтуватися, де ви знаходитесь, або трохи відпочити від веслування. Ці інформаційні табло допомагають визначити, скільки дистанції ще необхідно подолати до вибраної вами кінцевої точки маршруту.

Так, кінцевий пункт можна вибрати, бо необов’язково прямувати з Реті аж до Гроббендонку. На шляху ви будете проходити через Кастерлі, Ліхтарт та Херенталс (herentals), тому можна вказати одну з зупинок саме в цих містах для того, щоб завершити свою подорож. Турбуватись стосовно повернення назад необов’язково, бо компанія, що дозволяє орендувати каяк, допомагає кожному туристу повернутись на початкову точку, якщо це було обговорено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top